Politică de retur

Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și satisfăcătoare. Cu toate acestea, înțelegem că pot exista situații în care doriți să returnați produsele achiziționate. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de retur de mai jos. 

Returnarea Cărților

Dacă sunteți nemulțumit de produsul achiziționat, puteți solicita returnarea acestuia în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Cărțile trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit, nefolosite și în ambalajul original.

Costul Returnării

Costul returnării produselor va fi suportat de către cumpărător. În cazul în care produsele returnate au fost primite într-o stare corespunzătoare, vom procesa rambursarea costului produselor, cu excepția costului de transport inițial.

Produse Defecte sau Eronate

În cazul în care ați primit un produs defect sau eronat, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Vom remedia situația oferindu-vă opțiuni precum înlocuirea produsului sau rambursarea integrală.

Garantia Produselor

În situația în care cărțile pe care le-ați primit prezintă defecțiuni legate de tipărire, pagini lipsă, pagini legate în mod invers, sau pagini albe,etc… vom efectua înlocuirea acestora cu exemplare corespunzătoare. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia. Dacă nu suntem în măsură să vă furnizăm o înlocuire adecvată din partea Editurii Crimca, vă vom returna contravaloarea produsului. Soluționarea garanției va fi finalizată într-un interval de maxim 14 zile calendaristice de la data notificării dumneavoastră. Costul transportului pentru produsele returnate în vederea înlocuirii va fi suportat de Editura Crimca.

Procedura de Returnare

Pentru a iniția procesul de returnare, vă rugăm să urmați pașii de mai jos și să completați detaliile necesare. Aceste informații ne vor ajuta să procesăm cât mai eficient cererea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Formular de Returnare

Vă rugăm să completați următoarele câmpuri cu informațiile corecte:


Nume și Prenume: [Completați cu numele și prenumele dumneavoastră]

Telefon: [Completați cu numărul de telefon]

Adresă de E-mail: [Completați cu adresa de e-mail]

Număr Factură: [Completați cu numărul facturii primite]

Număr Comandă: [Completați cu numărul comenzii primite]

Data Comenzii: [Completați cu data când ați plasat comanda]

Cont Bancar pentru Returnarea Contravalorii Comenzii: [Completați cu detaliile contului bancar unde se va efectua rambursarea]

Produs/Produse Returnate: [Enumerati produsele pe care doriți să le returnați]

Motivul Returnării Produsului/Doriți Garanția: [Explicați motivul pentru care doriți să returnați produsul sau dacă solicitați garanția]

Observații/Alte Comentarii: [Adăugați orice observații suplimentare sau comentarii relevante]


După completarea acestui formular, vă rugăm să-l trimiteți la adresa noastră de e-mail pentru procesarea cererii dumneavoastră: [editura@arhiepiscopiasucevei.ro]. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp pentru a vă confirma primirea cererii și pentru a vă furniza instrucțiuni suplimentare privind procesul de returnare. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, suntem aici să vă ajutăm.

Ne dorim să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare și suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de retur. Vă mulțumim că ați ales să cumpărați cărți de la noi!

Înflorește prin cultură!